Iklan Paling TOP

10 June 2014

IklanJohor: Pil Cuci Wanita/Pil Gugur/Pil Cuci Rahim

Tajuk Iklan*:Pil Cuci Wanita/Pil Gugur/Pil Cuci Rahim
Web Site:
Name*:ms.azirra
Email*:johnlabu747@yahoo.com
Isi Iklan*:CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-013-5663909

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-

013-5663909
Foto Upload (2M max):microMsg.1399812099173.jpg


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



1,162 comments:

  1. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

      hubungi number ini.

      0143230603.

      Maklumat lanjut layari

      http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

      Delete
    2. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

      hubungi number ini.

      0143230603.

      Maklumat lanjut layari

      http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

      Delete
    3. Hubungi sy jika ingin mendapatkan pil cytotec @ pil cytolog 200mcg, cod kl area. lain tempat poslaju. ws/call/sms 0136088449

      Delete
    4. Awas dgn penjualan ubat gugur palsu,ingin dapatkan yg tulen,selamat,cepat,&berkesan,ubat berdaftar dgn(KKM),jaminan wang dikembalikan,by hand only,HUBUNGI-0173423212(seluruh malaysia)

      Delete
    5. Pil gugur@vacum,berdaftar dgn KKM,-0173423212

      Delete
    6. Nur Alia seller penipu!! Acc no 7608532078 CIMB,acc name:nor rawanis..FB shah Dx..Kat mana2 blog Kau Aku akn sebarkn..supaya lain x kena tipu dgn Kau!! Makan duit haram!! Segala bukti Aku ade!!

      Delete
    7. Ingin dapatkan pil cegah kehamilan&pil gugur yg selamat,berkesan,ubat 100%tulen,sah,berdaftar dgn (KKM),dijamin selamat&berkesan-0173423212 DR.Ramlah

      Delete
    8. Awas dgn ubat keguguran tiruan,dapatkan yg tulen,selamat&berkesan dri farmasi (KKM)-0173423212(untk yg berkahwin)

      Delete
    9. cytotec200mcg&misopristol200mcg&pil cuci rahim-1set(untk keguguran)100%dijamin selamat&berkesan,ubat berdaftar dgn (KKM)-0173423212call/sms/wattapp

      Delete
    10. This comment has been removed by the author.

      Delete
    11. This comment has been removed by the author.

      Delete
    12. This comment has been removed by the author.

      Delete
    13. Pil gugur kandungan cytotec call/wspp 0162512945

      Delete
    14. Pil gugur kandungan cytotec call/wspp 0162512945

      Delete
    15. Pil gugur kandungan CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg... utk kandungan 1minggu- 28minggu.. utk yg mempunyai masalah operate, tak dapat meneruskan kandungan, masalah ekonomi & dll.. call / whatssp 019-9993248 (yaya ain).. trusted seller... (MALAYSIA)

      Delete
    16. Pil gugur kandungan CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg... utk kandungan 1minggu- 28minggu.. utk yg mempunyai masalah operate, tak dapat meneruskan kandungan, masalah ekonomi & dll.. call / whatssp 019-9993248 (yaya ain).. trusted seller... (MALAYSIA)

      Delete
    17. This comment has been removed by the author.

      Delete
    18. Salam. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog / cytotec 200mg, cod kl/sel area. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih.

      Delete
    19. Salam. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog / cytotec 200mg, cod kl/sel area. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih.

      Delete
    20. Salam. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog / cytotec 200mg, cod kl/sel area. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih.

      Delete
    21. Salam. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog / cytotec 200mg, cod kl/sel area. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih.

      Delete
    22. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

      ***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

      *ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE
      *PIL ORIGINAL DALAM SEAL "COP SEARLE 1461 PADA PIL"
      *HARGA BERPATUTAN
      *CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI
      *TRUSTED SELLER.

      Delete
    23. Ubat GUGUR KANDUNGAN cytotec200mcg/Misoprostol /Miferpristone bagi yg nk merancang keluarga blm dapatkan pil hormon dijamin100% ORIGANAL set pm 014-2795564

      Delete
    24. Sesiapa nak dapatkan ubat gugur kandungan,lancar period,turun period,boleh hubungi saya di number
      01126360163

      ubat original,cod,by hand,poslaju,pastikan dapat yang original,ubat tiruan boleh memberi kesan buruk kepada penguna,cara guna,pantang larang,semua akan di beri sehingga selesai proses cuci

      Delete
    25. Sesiapa nak dapatkan ubat gugur kandungan,lancar period,turun period,boleh hubungi saya di number
      01126360163

      ubat original,cod,by hand,poslaju,pastikan dapat yang original,ubat tiruan boleh memberi kesan buruk kepada penguna,cara guna,pantang larang,semua akan di beri sehingga selesai proses cuci.....

      Delete
    26. Sesiapa nak dapatkan ubat gugur kandungan,lancar period,turun period,boleh hubungi saya di number
      01126360163

      ubat original,cod,by hand,poslaju,pastikan dapat yang original,ubat tiruan boleh memberi kesan buruk kepada penguna,cara guna,pantang larang,semua akan di beri sehingga selesai proses cuci.....

      Delete
    27. This comment has been removed by the author.

      Delete
    28. Salam 1malaysia,Berhati-hati dgn pembelian ubat gugur palsu,Dapatkan yg benar2 tulen&ubat yg sah,selamat&berkesan untk digunakan,ubat sah dri hosptal,HUBUNGI0127754911call/sms/wattapp(no sykt jw33201493280B)

      Delete
    29. Ubat CeGah Kehamilan&Ubat gugur kandungan-0127754911call/sms/wattapp

      Delete
    30. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

      WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

      #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
      #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
      #BYPOS @ BYHAND
      #HARGA BERPATUTAN
      #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
      #TRUSTED SELLER!!

      Delete
  2. pil gugur,pil cytotec,cytolog 200 mcg,ubat gugur,pelancar period,cod kuala lumpur selangor,berminat hubungi wan,cod prefer cod,poslaju luar k.l selangor.

    hubungi wan @

    01133401159

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapatkan pil gugur&pil cuci rhim,(FARMASI KKM)-0173423212

      Delete
    2. Pil gugur&pil cuci rhim berdaftar dgn KKM-0173423212

      Delete
    3. PIL Gugur&Pil cuci rahim&Pil cegah kehamilan,ubat berdaftar dgn KKM,dtg kefarmasi kami atau hubungi-0173423212 (untk yg berkahwin shaja)

      Delete
    4. Pil gugur@vacuim,100%dijamin selamat&berkesan,dtg ke farmasi,untk temu janji HUBUNGI-0173423212

      Delete
    5. ingin gugurkan kandungan,tpi risau dgn ubat@pil,farmasi kami menyediakan perkhidmatan vacum@sedut,cepat,selamat&berkesan,untk keterangan@temu jnji hubungi-0173423212DR.ALIA

      Delete
    6. Pil gugur@vacuim,100%dijamin selamat&berkesan,dtg ke farmasi,untk temu janji HUBUNGI-0173423212

      Delete
    7. Seller penipu!! Aku dah bank in ko block Aku Kat what'sap!! Ni no acc ko kan 7608532078 CIMB, nor rawanis..FB Shah Dx..Aku x halalkn dunia akhirat! Aku dah viralkn penipu an ko! Kat mana2 blog ko Aku akn sebarkn..supaya xde org kena tipu dgn Kau! Makan duit haram!!

      Delete
    8. Jgn percaya dgn Nur alia ni..penipu!! Makan duit haram!! Contact no dia 017-3423212...dah bank in..barang x smpi2..

      Delete
    9. Pil gugur atau cuci diklinik(APM),untk keterangan lanjut lawati blog kami atau hubungi-072967582fax/0127754911call/sms/wattapp/wechat/facebook/intagram

      Delete
    10. Klinik apm-0127754911call/sms&072967582fax

      Delete
    11. Dapatkan ubat cuci hamil diKlinik APM,(pakar sakit puan)0127754911call/sms&072967582

      Delete
    12. Pil gugur kandungan CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg... utk kandungan 1minggu- 28minggu.. utk yg mempunyai masalah operate, tak dapat meneruskan kandungan, masalah ekonomi & dll.. call / whatssp 019-9993248 (yaya ain).. trusted seller... (MALAYSIA)

      Delete
    13. This comment has been removed by the author.

      Delete
    14. Sesiapa nak dapatkan ubat gugur kandungan,lancar period,turun period,boleh hubungi saya di number
      01126360163

      ubat original,cod,by hand,poslaju,pastikan dapat yang original,ubat tiruan boleh memberi kesan buruk kepada penguna,cara guna,pantang larang,semua akan di beri sehingga selesai proses cuci

      Delete
  3. Hati2 dgn pnipuan pil Cytotec, Cytolog, Mifegest, Mifepristone, Gastrul, Duo861, PCT200, Norethisteronetiruan yg djual pd hrga murah @ mcurigakn dpsaran. Pggunaan pil tulen dgn cra yg salah juga boleh akibatkan kesan smpingan brpanjangan, krosakan pd rahim @ mbawa kmatian. Anda prlu juga bhati2 dgn ubt Tradisional. Skiranya bahan tsebut ada cmpuran PEDESTREC @ RODINE, boleh mbuatkan anda MANDUL (tidak mampu mperolehi anak). Fikir sbelum mbeli. Ingin dptkan pil Cytotec, ubt2 lain, khdmat nsihat, pntauan spnjang pgunaan & juga rwatan susulan slpas pggunaan boleh hubungi 011-23604441 (Dr.Zul) dgn sgera

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubat untk keguguran,FARMASI KKM-0173423212(by hand only)

      Delete
    2. Nur alia ni penipu!! Dah bank in tp barang x dpt!! Segala bukti Aku ada..ntah bpe ramai yg ko tipu!! Makan duit haram!! Acc no 7608532078 CIMB..

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. UBAT GUGUR KANDUNGAN
      whatsapp/Msj: 013 570 5303
      Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
      Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
      ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
      cara2 membuat pembelian:
      1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
      *Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
      whatsapp/Msj: 013 570 5303



      Kos Penguguran 2013
      Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

      1 bulan: RM947
      2 bulan: RM1358
      3 bulan: RM1913++
      4 bulan dan ke atas : RM27++

      *sumber disemak kali terakhir pada bulan Ogos 2013

      (Ubat Gugur/Ubat Cuci Rahim)
      Pil ini boleh di dapati di mana-mana klinik keluarga di sekitar kawasan anda dan syarat untuk mendapatkannya ubat tersebut anda harus la membuat pemeriksaan di klinik tersebut dan berbincang dengan Doctor untuk gugurkan kandungan.Harganya kosnya agak mahal 1 biji/200mg RM40 dan dos keperluan mengikut tahap kandungan anda.minimum 15biji + cas pemeriksaan yang doctor kenakan..RM++++

      p/s: Biasanya pihak klinik akan meminta kad pernikahan Suami Isteri yang sah.kerana ia dikatakan ubat kawalan dan takut disalah guna oleh generasi muda untuk mengugurkan kandungan akibat terlanjur.

      *KEPUTUSAN DITANGAN ANDAxxc

      Delete
  6. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  7. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://www.pilgugur10.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://www.pilgugur10.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://www.pilgugur10.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://www.pilgugur10.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  12. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  13. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  14. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. nak dapatkan ubat gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah sahaja,boleh hubungi sya,cod,poslaju,ubat cytotec/cytolog misoprostol 200mcg,jaminan ubat original,bagi dalam aluminium seal,dapat mcm dalam gambar,x buka seal,100% original,dapat ubat blh tnya frmasi,klu x ori,jaminan pulangan wang anda,misoprostol digunakan untuk mencegah ulcer gastric dan mengugurkan kandungan di peringkat awal,maklumat lanjut hubungi saya di number

    0143230603

    byhand ,cod, poslaju,jaminan original,blh tnya frmasi,klu x ori,jminan pulangan wang anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UBAT GUGUR KANDUNGAN
      whatsapp/Msj: 013 570 5303
      Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
      Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
      ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
      cara2 membuat pembelian:
      1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
      *Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
      whatsapp/Msj: 013 570 5303



      Kos Penguguran 2013
      Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

      1 bulan: RM947
      2 bulan: RM1358
      3 bulan: RM1913++
      4 bulan dan ke atas : RM27++

      *sumber disemak kali terakhir pada bulan Ogos 2013

      (Ubat Gugur/Ubat Cuci Rahim)
      Pil ini boleh di dapati di mana-mana klinik keluarga di sekitar kawasan anda dan syarat untuk mendapatkannya ubat tersebut anda harus la membuat pemeriksaan di klinik tersebut dan berbincang dengan Doctor untuk gugurkan kandungan.Harganya kosnya agak mahal 1 biji/200mg RM40 dan dos keperluan mengikut tahap kandungan anda.minimum 15biji + cas pemeriksaan yang doctor kenakan..RM++++

      p/s: Biasanya pihak klinik akan meminta kad pernikahan Suami Isteri yang sah.kerana ia dikatakan ubat kawalan dan takut disalah guna oleh generasi muda untuk mengugurkan kandungan akibat terlanjur.

      *KEPUTUSAN DITANGAN ANDA

      Delete
  16. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  17. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ReplyDelete
  18. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ....//

    ReplyDelete
  19. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ....//

    ReplyDelete
  20. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak dan msalah kewangan. sila hubungi sy 0136088449

    ReplyDelete
    Replies
    1. UBAT GUGUR KANDUNGAN
      whatsapp/Msj: 013 570 5303
      Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
      Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
      ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
      cara2 membuat pembelian:
      1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
      *Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
      whatsapp/Msj: 013 570 5303



      Kos Penguguran 2013
      Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

      1 bulan: RM947
      2 bulan: RM1358
      3 bulan: RM1913++
      4 bulan dan ke atas : RM27++

      *sumber disemak kali terakhir pada bulan Ogos 2013

      (Ubat Gugur/Ubat Cuci Rahim)
      Pil ini boleh di dapati di mana-mana klinik keluarga di sekitar kawasan anda dan syarat untuk mendapatkannya ubat tersebut anda harus la membuat pemeriksaan di klinik tersebut dan berbincang dengan Doctor untuk gugurkan kandungan.Harganya kosnya agak mahal 1 biji/200mg RM40 dan dos keperluan mengikut tahap kandungan anda.minimum 15biji + cas pemeriksaan yang doctor kenakan..RM++++

      p/s: Biasanya pihak klinik akan meminta kad pernikahan Suami Isteri yang sah.kerana ia dikatakan ubat kawalan dan takut disalah guna oleh generasi muda untuk mengugurkan kandungan akibat terlanjur.

      *KEPUTUSAN DITANGAN ANDA

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ..///..

    ReplyDelete
  23. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0143230603.

    Maklumat lanjut layari

    http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

    ..///..

    ReplyDelete
  24. http://pilgugurkandungan.blogspot.com/

    ..///

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pil gugur kandungan CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg... utk kandungan 1minggu- 28minggu.. utk yg mempunyai masalah operate, tak dapat meneruskan kandungan, masalah ekonomi & dll.. call / whatssp 019-9993248 (yaya ain).. trusted seller... (MALAYSIA)

      Delete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Hubungi sy jika ingin mendapatkan pil cytotec @ pil cytolog 200mcg, cod kl area. lain tempat poslaju. ws/call/sms 0136088449

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awas pil tiruan!!! Hubungi saya bg mendapatkan pil misoprostol cytotec/ cytolog 200mg. Dos dan harga mengikut keperluan usia kandungan. Cod juga ada dikawasan kl/sel. 0136088449. Trusted seller. Tq

      Delete
    2. Awas pil tiruan!!! Hubungi saya bg mendapatkan pil misoprostol cytotec/ cytolog 200mg. Dos dan harga mengikut keperluan usia kandungan. Cod juga ada dikawasan kl/sel. 0136088449. Trusted seller. Tq

      Delete
  39. Hati2 dgn pnipuan pil Cytotec, Cytolog, Mifegest, Mifepristone, Gastrul, Duo861, PCT200, Norethisteronetiruan yg djual pd hrga murah @ mcurigakn dpsaran. Pggunaan pil tulen dgn cra yg salah juga boleh akibatkan kesan smpingan brpanjangan, krosakan pd rahim @ mbawa kmatian. Anda prlu juga bhati2 dgn ubt Tradisional. Skiranya bahan tsebut ada cmpuran PEDESTREC @ RODINE, boleh mbuatkan anda MANDUL (tidak mampu mperolehi anak). Fikir sbelum mbeli. Ingin dptkan pil Cytotec, ubt2 lain, khdmat nsihat, pntauan spnjang pgunaan & juga rwatan susulan slpas pggunaan boleh hubungi 011-23604441 (Dr.Zul) dgn sgera

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. Hati2 dgn pnipuan pil Cytotec, Cytolog, Mifegest, Mifepristone, Gastrul, Duo861, PCT200, Norethisterone tiruan yg djual pd hrga murah @ mcurigakn dpsaran. Pggunaan pil tulen dgn cra yg salah juga boleh akibatkan kesan smpingan brpanjangan, krosakan pd rahim @ mbawa kmatian. Anda prlu juga bhati2 dgn ubt Tradisional. Skiranya bahan tsebut ada cmpuran PEDESTREC @ RODINE, boleh mbuatkan anda MANDUL (tidak mampu mperolehi anak). Fikir sbelum mbeli. Ingin dptkan pil Cytotec, ubt2 lain, khdmat nsihat, pntauan spnjang pgunaan & juga rwatan susulan slpas pggunaan boleh hubungi 011-23604441

    ReplyDelete
  45. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg(pfizer)
    contact/sms/watsapp: 0135554133(24jam)/0138679875
    harga bergantung jumlah pil yang diambil.
    *UNTUK KANDUNGAN 5 BULAN KEBAWAH.

    ReplyDelete
  46. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg(pfizer)
    contact 0135554133(24jam)/0138679875
    *UNTUK KANDUNGAN 5 BULAN KEBAWAH

    ReplyDelete
  47. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec 200mg(pfizer)
    contact/sms/watsapp: 0135554133 (24jam)/0138679875
    *UNTUK KANDUNGAN BAWAH 5 BULAN KEBAWAH.

    ReplyDelete
  48. KEPADA SESIAPA YANG MEMERLUKAN PIL CUCI/CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG(PFIZER) BOLEH CALL/SMS/WATSAPP:0135554133/0138679875.
    UNTUK KANDUNGAN 5BULAN KEBAWAH.
    HARGA MENGIKUT KUANTITI YANG DIAMBIL.
    AREA KOTA KINABALU/ POS PUN BOLEH SELURUH MALAYSIA.

    ReplyDelete
  49. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    014-3230603

    ReplyDelete
  50. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    014-3230603

    ReplyDelete
  51. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    014-3230603

    ReplyDelete
  52. Pil gugur kandungan bg usia 1-5bulan sytotec/sytolog ubat ready stock dijamin100% selamat dan berkesan dlm mase beberapa jam anda,akan nampak keberkesanannye..hubungi/wspp segera 0162512945

    ReplyDelete
  53. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  54. Ubat Gugur Kandungan
    9 minutes ago
    Ubat gugur kandungan @ Cytotec,
    View — uploads.disquscdn.com Add me dear on we chat id . .Pm for price . .Pasti berpuas hati dengan perkhidmatan yang sy berikan ��
    Mrs Queen 011-16261336 ����

    ReplyDelete
  55. Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

    0143230603

    Tq.

    ReplyDelete
  56. Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

    0143230603

    Tq.

    ReplyDelete
  57. Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

    0143230603

    Tq.

    ReplyDelete
  58. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol (original) 200mg
    call/watsapp 0135554133 / 0138679875. Harga brpatutan. byhand area kk sabah. bole pos.

    ReplyDelete
  59. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol (original) 200mg
    call/watsapp 0135554133 / 0138679875. Harga brpatutan. byhand area kk sabah. bole pos.

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. sapa nk beli bende ni better prefer cod!semua penipu atas ni.bypos semua.yg berani cod cytolog(klon)mana ada cytotec.nk tipu org agak² der,doc konon.doc buatan sendiri?atas google boleh la nk jadi doc.org dah ssh kau lagi nk tipu..apa kau ingat ambil pil ni semua saja².nk makan duet haram tgk benda la.semua atas ni penipu .siapa berani cod cytotec seal ori tglkan no whasapp kalau tak berani mmg penipu tegar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai julia..awk perlukn pil cuci rahim?sy ade extra pil..sy x tipu awk..awk wassap sy 0136054400 segera jika awk perlukn segera..utk kandungan bwh 4 bln..sy x tipu awk dan sy akn snap pic ori pil jika awk nk..berminat tlg wassap ya..urgent

      Delete
    2. Hai julia..awk perlukn pil cuci rahim?sy ade extra pil..sy x tipu awk..awk wassap sy 0136054400 segera jika awk perlukn segera..utk kandungan bwh 4 bln..sy x tipu awk dan sy akn snap pic ori pil jika awk nk..berminat tlg wassap ya..urgent

      Delete
  62. Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

    0143230603

    ReplyDelete
  63. Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

    0143230603

    ReplyDelete
  64. Pil gugur kandungan/janin mudah dan selamat digunakan hubungi sekarang 0162512945

    ReplyDelete
  65. Pil gugur kandungan/janin mudah dan selamat digunakan hubungi sekarang 0162512945

    ReplyDelete
  66. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  67. Pil cuci rahim cytotec..wassap sy segera jika anda mahukn segera..utk kamdungan bwh 4 bln...HANYA YG MEMERLUKAN SAHAJA..urgent n serius buyer only..please wassap 0136054400..

    ReplyDelete
  68. Pil cuci rahim cytotec..wassap sy segera jika anda mahukn segera..utk kamdungan bwh 4 bln...HANYA YG MEMERLUKAN SAHAJA..urgent n serius buyer only..please wassap 0136054400..

    ReplyDelete
  69. CALL, SMS @ Whataps 011-35264779
    Hati2 dgn pnipuan pil Cytotec, Cytolog, Mifegest, Mifepristone, Gastrul, Duo861, PCT200, Norethisterone tiruan yg djual pd hrga murah @ mcurigakn dpsaran. Pggunaan pil tulen dgn cra yg salah juga boleh akibatkan kesan smpingan brpanjangan, krosakan pd rahim @ mbawa kmatian. Anda prlu juga bhati2 dgn ubt Tradisional. Skiranya bahan tsebut ada cmpuran PEDESTREC @ RODINE, boleh mbuatkan anda MANDUL (tidak mampu mperolehi anak). Fikir sbelum mbeli. Ingin dptkan pil Cytotec, ubt2 lain, khdmat nsihat, pntauan spnjang pgunaan & juga rwatan susulan slpas pggunaan boleh hubungi 011-35264779. Pastikan pil Cytotec ada cop Searle 1461 utk elak penipuan

    ReplyDelete
  70. Pil gugur kandungan @ pil cytolog/cytotec & pil cina untuk dijual kepada sesiapa yg btul2 memerlukan sahaja.blh whtspp sy 0164415337 untuk mendapatkan harga yang murah berbanding pasaran,original daripada klinik swasta yg dlm proses clear stok. pil masih dlm seal & 100% original. ingat ye!! yg urgent memerlukan shj.tq

    ReplyDelete
  71. Pil gugur kandungan CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg... utk kandungan 1minggu- 28minggu.. utk yg mempunyai masalah operate, tak dapat meneruskan kandungan, masalah ekonomi & dll.. call / whatssp 019-9993248 (yaya ain).. trusted seller... (MALAYSIA)

    ReplyDelete
  72. siapa yg boleh bagi cytotec di sabah?cod ya, tak mahu pos.. tinggalkan no hp..urgent.. kk arae

    ReplyDelete
  73. siapa yg boleh bagi cytotec di sabah?cod ya, tak mahu pos.. tinggalkan no hp..urgent.. kk arae

    ReplyDelete
  74. UBAT GUGUR KANDUNGAN
    whatsapp/Msj: 013 570 5303
    Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
    Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
    ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
    cara2 membuat pembelian:
    1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
    *Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
    whatsapp/Msj: 013 570 5303



    Kos Penguguran 2013
    Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

    1 bulan: RM947
    2 bulan: RM1358
    3 bulan: RM1913++
    4 bulan dan ke atas : RM27++

    *sumber disemak kali terakhir pada bulan Ogos 2013

    (Ubat Gugur/Ubat Cuci Rahim)
    Pil ini boleh di dapati di mana-mana klinik keluarga di sekitar kawasan anda dan syarat untuk mendapatkannya ubat tersebut anda harus la membuat pemeriksaan di klinik tersebut dan berbincang dengan Doctor untuk gugurkan kandungan.Harganya kosnya agak mahal 1 biji/200mg RM40 dan dos keperluan mengikut tahap kandungan anda.minimum 15biji + cas pemeriksaan yang doctor kenakan..RM++++

    p/s: Biasanya pihak klinik akan meminta kad pernikahan Suami Isteri yang sah.kerana ia dikatakan ubat kawalan dan takut disalah guna oleh generasi muda untuk mengugurkan kandungan akibat terlanjur.

    *KEPUTUSAN DITANGAN ANDAvb

    ReplyDelete
  75. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    boleh collect ubat byhand di Damansara,
    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  76. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg

    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalah ekonomi etc
    boleh collect ubat byhand di Damansara,
    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah sarawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  77. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    boleh collect ubat byhand di Damansara,
    cod : kl/sel (damansara by hand)
    postage : semenanjung/sabah sarawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  78. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  79. Saya mewakili sebuah klinik swsta ingin mewarwarkan. Bahawa klinik kami sedang mengadakan jualan penghabisan bagi ubat-ubatan tertentu termasuk pil cuci rahim/pil gugur/ pil lambat period bagi golongan wanita yang ingin menjarakkan kehamilan,mempunyai masalah kesihatan & kewangan.pil2 tersebut sekarang dijual pada setengah harga .bagi yang berminat untuk mendapatkan pil tersebut @ mendapat keterangan lanjut boleh whtspp saya miss Leez 0164415337.
    *Pil iNi khas untuk yang betul2 urgent shj.
    *Awas dengan penipuan berkaitan pil tersebut yang semakin berleluasa.dapatkan yang original & yang sahkn oleh KKM.

    ReplyDelete
  80. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    boleh collect ubat.
    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  81. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  82. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    boleh collect ubat
    cod : kl/sel/kepong
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  83. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  84. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815

    ReplyDelete
  85. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815

    ReplyDelete
  86. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  87. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc
    boleh collect ubat
    cod : kl/sel/kepong
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hubungi 0132132815

    ReplyDelete
  88. Awas!!! Elakkan tiruan. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/ cytotec 200mg, kl/sel cod. 0136088449

    ReplyDelete
  89. Awas!!! Elakkan tiruan. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/ cutotec 200mg, kl/sel cod. 0136088449. Trusted seller, testimoni terbukti!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awas!! Elakkan tiruan. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/ cytotec 200mg, kl/ selangor cod. Lain tempat poslaju. 0136088449. Trusted seller, testimoni terbukti!! Harga berpatutan bagi yg merancang keluarga.Dos dan harga mengikut keperluan usia kandungan.

      Delete
    2. Awas!! Elakkan tiruan. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/ cytotec 200mg, kl/ selangor cod. Lain tempat poslaju. 0136088449. Trusted seller, testimoni terbukti!! Harga berpatutan bagi yg merancang keluarga.Dos dan harga mengikut keperluan usia kandungan.

      Delete
  90. Awas!!! Elakkan tiruan. Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/ cytotec 200mg, kl/sel cod. 0136088449

    ReplyDelete
  91. Clearance stok pil gugur/pil cuci rahim dri klinik. Kepada sesiapa yg urgent untuk mndapatkan pil gugur boleh whtspp sy Miss Leez 016-4415337 skrg utk mndapatkn clearance pil2 gugur pd sparuh harga & mlihat testimoni2 custmer yg dah berjaya gugur. kepada yg btl2 URGENT shj !!.. Awas dengan scmmer yg brlelusa !!!.. stok adalah terhad.!

    ReplyDelete
  92. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

    ***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

    *ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE
    *PIL ORIGINAL DALAM SEAL "COP SEARLE 1461 PADA PIL"
    *HARGA BERPATUTAN
    *CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI
    *TRUSTED SELLER.

    ReplyDelete
  93. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  94. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    COD AREA KL/SEL

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  95. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    COD KL/SEL

    ReplyDelete
  96. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    COD KL/SEL

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  97. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    COD KL/SEL

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  98. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    COD KL/SEL

    ReplyDelete
  99. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    COD AREA KL/SEL

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  100. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    COD AREA KL/SEL

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  101. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
    ORIGINAL DARI PFIZER UK.

    Contacs no:-0132132815

    Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

    Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

    Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
    Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

    Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

    Cara2 membuat pembelian ialah:-

    1)Sms nama & tarikh last period anda.

    2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

    3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

    4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

    5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

    Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
    0132132815

    pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

    ReplyDelete
  102. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815

    BOY RUNNER
    COD KL/SEL

    ReplyDelete
  103. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815

    BOY RUNNER
    COD KL/SEL

    ReplyDelete
  104. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815


    ReplyDelete
  105. pil gugur kandungan, cytotec & cytolog misopostol 200mg
    harga dan dose based kepada usia kandungan. pastikan dose yg betul bagi melancarkan keguguran.
    bagi wanita yg berisiko hamil, tidak bersedia, masalh ekonomi etc

    cod : kl/sel
    postage : semenanjung/sabah serawak
    original. hcall/wshp/msg : 0132132815


    ReplyDelete
  106. Dapatkan ubat gugur kandungan cytotec200mcg /Misoprostol /Miferpristone telah terbukti berkesan dan telah diluluskan oleh kementerian kesihatan Malaysia (KKM) kami akan buat penerangan cara pengunaan ubat dan efec dlm hanya beberapa jam pm -014-2795564

    ReplyDelete
  107. Dapatkan ubat gugur kandungan cytotec200mcg /Misoprostol /Miferpristone telah terbukti berkesan dan telah diluluskan oleh kementerian kesihatan Malaysia (KKM) kami akan buat penerangan cara pengunaan ubat dan efec dlm hanya beberapa jam pm -014-2795564

    ReplyDelete
  108. Dapatkan ubat gugur kandungan cytotec200mcg /Misoprostol /Miferpristone telah terbukti berkesan dan telah diluluskan oleh kementerian kesihatan Malaysia (KKM) kami akan buat penerangan cara pengunaan ubat dan efec dlm hanya beberapa jam pm -014-2795564

    ReplyDelete
  109. Clearance stok pil gugur & ubat2 yg lain masih available diklinik kami.kepada yg urgent shj. stgh harga ditawarkan sepanjg clearance stok berlangsung. berminat boleh terus whtspp sy Miss Leez (016-4415337) dan boleh mendapatkan testimoni custemer yg sudah berjay dri kami. *pilihan ditangan anda. hati2 dengan scammer online yg berleluasa!!.

    ReplyDelete
  110. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

    ***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

    *ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE.
    *PIL ORIGINAL DALAM SEAL ADA COP (SEARLE 1461) PADA PIL.
    *HARGA BERPATUTAN.
    *CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI.
    *HATI2 DENGAN PENIPUAN KERANA RAMAI DAH TERKENA.
    *TRUSTED SELLER

    ReplyDelete
  111. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

    ***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

    *ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE.
    *PIL ORIGINAL DALAM SEAL ADA COP (SEARLE 1461) PADA PIL.
    *HARGA BERPATUTAN.
    *CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI.
    *HATI2 DENGAN PENIPUAN KERANA RAMAI DAH TERKENA.
    *TRUSTED SELLER

    ReplyDelete
  112. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang.

    ReplyDelete
  113. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang.

    ReplyDelete
  114. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang.

    ReplyDelete
  115. pil gugur @ pil cuci rahim.. utk bawah kandungan 3 bln sahaja. stok masih ada tetapi terhad.testimoni penguna yg telah berjaya akan diberikan.pm/whtspp sy miss Leez 016-4415337...untuk yg betul2 berminat sahaja.tq...😊

    ReplyDelete
  116. Sekiranya ada diantara anda yang mengalami masalah kandungan tidak dirancang atau apa juga alasan anda. Jangan risau! Sis ada menjual ubat gugur sesuai untuk usia kandungan beserta dos yang berkesan. Sejak dari tahun 2014 sehingga 2016.

    Whatsapp sis +6011 278 31332 untuk keterangan lanjut. Ada apa apa soalan sis akan jawab.

    Testimonial juga ada dari pembeli ubat yang semua telah berjaya. Pesanan dari sis jangan tangguh tangguh sebab tindakan awal lebih baik untuk ada.

    Whatsapp sis terus. Kalau komen mungkin akan terlepas pandang.

    Whatsapp sis +6011 278 31332

    ReplyDelete
  117. Sekiranya ada diantara anda yang mengalami masalah kandungan tidak dirancang atau apa juga alasan anda. Jangan risau! Sis ada menjual ubat gugur sesuai untuk usia kandungan beserta dos yang berkesan. Sejak dari tahun 2014 sehingga 2016.

    Whatsapp sis +6011 278 31332 untuk keterangan lanjut. Ada apa apa soalan sis akan jawab.

    Testimonial juga ada dari pembeli ubat yang semua telah berjaya. Pesanan dari sis jangan tangguh tangguh sebab tindakan awal lebih baik untuk ada.

    Whatsapp sis terus. Kalau komen mungkin akan terlepas pandang.

    Whatsapp sis +6011 278 31332

    ReplyDelete
  118. Sekiranya ada diantara anda yang mengalami masalah kandungan tidak dirancang atau apa juga alasan anda. Jangan risau! Sis ada menjual ubat gugur sesuai untuk usia kandungan beserta dos yang berkesan. Sejak dari tahun 2014 sehingga 2016.

    Whatsapp sis +6011 278 31332 untuk keterangan lanjut. Ada apa apa soalan sis akan jawab.

    Testimonial juga ada dari pembeli ubat yang semua telah berjaya. Pesanan dari sis jangan tangguh tangguh sebab tindakan awal lebih baik untuk ada.

    Whatsapp sis terus. Kalau komen mungkin akan terlepas pandang.

    Whatsapp sis +6011 278 31332

    ReplyDelete
  119. Sekiranya ada diantara anda yang mengalami masalah kandungan tidak dirancang atau apa juga alasan anda. Jangan risau! Sis ada menjual ubat gugur sesuai untuk usia kandungan beserta dos yang berkesan. Sejak dari tahun 2014 sehingga 2016.

    Whatsapp sis +6011 278 31332 untuk keterangan lanjut. Ada apa apa soalan sis akan jawab.

    Testimonial juga ada dari pembeli ubat yang semua telah berjaya. Pesanan dari sis jangan tangguh tangguh sebab tindakan awal lebih baik untuk ada.

    Whatsapp sis terus. Kalau komen mungkin akan terlepas pandang.

    Whatsapp sis +6011 278 31332

    ReplyDelete
  120. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  121. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  122. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  123. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  124. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  125. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  126. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  127. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  128. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  129. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  130. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  131. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..cara pemakai disertai sekali dgn ubat..sy tenang customer senang

    ReplyDelete
  132. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  133. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

    ReplyDelete
  134. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

    ReplyDelete
  135. salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

    ReplyDelete
  136. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  137. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  138. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  139. ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

    WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

    #PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
    #PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
    #BYPOS @ BYHAND
    #HARGA BERPATUTAN
    #CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
    #TRUSTED SELLER!!

    ReplyDelete
  140. Ubat GUGUR KANDUNGAN pharmacy cytotec200mcg / Misoprostol ORIGANAL set dijamin 100%BERKESAN pm 014-2795564

    ReplyDelete
  141. Ubat GUGUR KANDUNGAN pharmacy cytotec200mcg / Misoprostol ORIGANAL set dijamin 100%BERKESAN pm 014-2795564

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...